Viljen og modet

Kok og stifter, Huset RÅ, Jesper Vollmer
Jesper Vollmer
seed-stage

Tidspunkt: 9. marts 2020 kl. 14.30 - 15.20

Midt i opstarten af sin nye virksomhed i 2015 blev Jesper Vollmer ramt af en kæmpe bølge på en strand i Thailand og brækker nakken. Herefter lå han indlagt i 6 måneder til genoptræning på Center for Rygmarvskader i Hornbæk.

På trods af ulykken blev samtlige punkter i den 3-årsplan, der var lagt, opfyldt ned til mindste delmål.
Mange tror, at ulykken var årsagen til Jespers karriereskift fra Kongehuset, men få kender sandheden.

Hør hans fortælling om hvordan han blev førstegangsiværksætter med et invaliderende traume som følgesvend.

Om Jesper Vollmer

Kok og stifter, Huset RÅ

Jesper Vollmer er kok og iværksætter. Han var køkkenchef for det danske kongehus i 10 år og grundlagde det gastronomiske univers ”Huset Rå” i 2015.

Hans kompetencer er en bred vifte af gastronomiske initiativer med én fælles overskrift: Måltidet og værtsskabet. Han har bl.a. skrevet kogebøger, lavet tv-programmet ”Spis og Spar” på DR1, er fast kok på Go´ Morgen Danmark og driver koncepthuset ”Rå” på Bornholm, der faciliterer unikke og private omgivelser for ledelsesgrupper og bestyrelser etc.

Han har etableret den abonnementsbaserede madklub Klub Vollmer, der løfter danskernes spisevaner. Et unikt univers for hverdagsmad.

Jesper produktudvikler endvidere for Rosendahl, er bestyrelsesmedlem i Madkulturen og holder foredrag samt er en flittigt brugt madspildsaktivist.