Seedster

FAQ

Få svar på de ofte stillede spørgsmål

Læs mere

Her kan du finde svar de ofte stillede spørgsmål

Fakturering for din deltagelse på Seedster
Når du tilmelder dig Seedster, fremsendes faktura på depositum med 8 dages betaling. Restbeløbet vil blive opkrævet 6 mdr. før den pågældende Boot camp. Depositum er refunderbart frem til endelig betaling opkræves.

Bliver deltagerlisten offentliggjort?

Deltagerlisten bliver ikke offentliggjort, men du kan se de tilmeldte i de lukkede Facebook-grupper. Når du har betalt det fulde beløb for din deltagelse, søger du ind i gruppen og bliver godkendt. Vi henviser til, at du udveksler kontaktoplysninger via Facebook-gruppen og på Seedster.

Facebook-gruppe for Seedster 6.0 - Southside.

Facebook-gruppe for Seedster 7.0 - Northside.

Kan jeg snakke med andre Seedster-deltagere inden eventet?
Ja, det kan du tro. I de lukkede Facebook-grupper via ovenstående links. Når din tilmelding og betaling er registreret, bliver din anmodning om at blive medlem i gruppen godkendt.

Hvornår foregår Seedster i 2021/2022?
Seedster 6.0 - Southside løber af stablen den 3. - 9. oktober 2021 i Marbella.

Seedster 7.0 - Northside løber af stablen den 13. - 19. marts 2022 i Billund.

Program
Programmet er forskelligt for de to Seedster Bootcamps og opdateres løbende her på siden.

Booking af sessioner og login
Du vil få nærmere besked vedr. booking af sessioner via mail ca. 1 md. før afvikling.

Hvornår er seneste tilmeldingsfrist?
Der er ikke en seneste tilmeldingsfrist. Vi melder blot udsolgt, når alle pladser er væk.

Hvad koster en billet?
Prisen varierer alt efter, hvilken type billet du vælger.

Alle billetter er inkl. fuld forplejning medmindre du vælger billettypen "Konferenceadgang".

Se priser for Seedster 6.0 - Southside her.

Se priser for Seedster 7.0 - Northside her.

Er transport inkluderet?
Nej, transport er ikke inkluderet. Du er velkommen til at koordinere fælles transport med andre deltagere i den lukkede Facebook-gruppe.

Vedr. transport fra lufthavn til hotellet på Seedster 6.0 - Southside:

Der er 3 muligheder for at komme fra lufthavnen til hotellet:

– Taxa: Pris ca. 80-120 euro alt efter tidspunkt og trafik.
– Lej en bil: Vi anbefaler Malagacar.com eller Goldcar.es. Det koster typisk 60 euro at leje en bil i en hel uge plus benzin.
– Tag bussen: Der går en ekspresbus fra Malaga lufthavn til Marbella Busterminal (den koster 8 euro). Fra Marbella busterminal er det lettest at tage en taxi for at komme det sidste stykke til hotellet.

Hvornår starter det officielle program?
Det officielle program starter mandag morgen og slutter fredag med en afslutningsfest. Vi anbefaler, at du ankommer søndag og rejser hjem lørdag.
Har du valgt en billettype inklusiv overnatning, så er første nat søndag og udtjekning lørdag.

Ankomst og check in på hotellet
Seedster 6.0 - Southside: Du kan tjekke ind på H10 og få dit værelse på ankomstdagen søndag fra kl. 14.00.

Seedster 7.0 - Northside: Du kan tjekke ind på LEGOLAND Hotel & Conference og få dit værelse på ankomstdagen søndag fra kl. 15.00.

Check out på hotellet
På afrejsedagen lørdag er check out senest kl. 12.00. For hurtig check out foreslår vi, at du afregner eventuelle udgifter, du har tilkøbt på hotellet dagen før afrejse. Hvis du har et sen afrejse, vil du kunne få opbevaret din bagage på hotellet.

Tilkøb af ekstra nætter
Seedster 6.0 - Southside: Hvis du ønsker at tilkøbe ekstra nætter i forlængelse af Seedster, kan dette gøres via en særlig formular, som bliver tilgængelig efter 1. januar 2021. Eventuelle ekstra overnatninger afregnes direkte med hotellet.

Seedster 7.0 - Northside: Det er ikke muligt at tilkøbe ekstra nætter.

Hvem deler jeg værelse med, hvis jeg booker delt værelse?
Vi matcher dig med en jævnaldrende af samme køn. Du er velkommen til at ønske en værelseskammerat, når du booker værelset. Det kan måske virke en smule grænseoverskridende at dele værelse med en fremmed, men vores erfaring fra alle de andre bootcamps er, at det fungerer rigtig godt, og du bruger kun få timer på værelset, primært for at sove.

Kan jeg overdrage min billet?
Hvis du bliver forhindret i selv at deltage på Seedster, er du velkommen til at overdrage din billet mod et gebyr for navneskifte. Oplys os blot om dette på info@seedster.dk med alle detaljer på vedkommende, der overtager billetten. Gebyr for navneskifte 995 kr. ex. moms.

Hvilke betingelser accepterer jeg ved køb af billet?
Depositum er refunderbart. Der er 14 dages fortrydelsesret på tilmeldingen til Seedster. Såfremt en foredragsholder måtte være forhindret i at deltage, vil Seedster sikre en anden foredragsholder. Der gælder desuden de almindelige regler for force majeure.

Ved force majeure kan Seedster ikke holdes ansvarlig for evt. aflysning af konferencen. Her henvises til den enkelte deltagers egen forsikring i forhold til at modtage erstatning.

Ved force majeure forstås en ekstraordinær situation, som Seedster ikke har kontrol over, som fx krig, strejke eller en naturkatastrofe, epidemi som umuliggør at konferencen bliver udført. Force majeure er en hændelse ingen har indflydelse på, og som ikke kan forudsiges.

Vi gør opmærksom på, at Seedster ikke er at betragte som rejsearrangør. Derfor er det den enkelte deltagers egen forsikring privat/erhvervsforsikring, som skal aktiveres i fald du får brug for lægehjælp mv. Det betyder også, at deltager du på Mountain Walk-turen samt til White Party, så er det på eget ansvar og Seedster ApS kan ikke holdes ansvarlig.

Du må ikke filme eller livestreame sessionerne under Seedster. Du må ikke bruge Seedster-brandet uden skriftlig godkendelse fra Seedster. Du skal have skriftlig tilladelse til at lave blogs, klummer eller anden form for publicering med kommercielle mål for øje. Du må gerne videresælge din billet, hvis du ikke selv kan deltage, men skal oplyse Seedster om køberen (gebyr for navneskifte gebyr 995 kr. ex. moms). Ved deltagelse i Seedster accepterer du, at vi må optage video og tage billeder af dig samt bruge disse til markedsføring.

Hvordan får jeg den spanske moms refunderet?
Når du køber en billet til Seedster, indeholder den spansk moms. For refusion af den spanske moms henviser vi til BDO's momsrefusion.

Må deltagerne videofilme oplæg under Seedster?
Nej, det er ikke tilladt at videofilme eller livesteame oplæggene under Seedster.

Må vi tage billeder og dele på de sociale medier?
Ja, giv den gas. Derudover har Seedster egne fotografer, som filmer og optager video undervejs, som alle må dele. Alle Seedster-deltagere accepterer ved tilmelding, at diverse billeder og video må anvendes på sociale medier mv.

Må jeg som deltager tage initiativ til at udbyde workshops, ONE2ONE-sessions eller anden undervisning under Seedster Boot Camps?
Nej, for at sikre at de allerede planlagte aktiviteter får bedst mulige vilkår, er det ikke tilladt selv at udbyde tiltag under Seedster. Seedster forbeholder sig til at udelukke deltagere fra den lukkede Seedster-gruppe på Facebook i tilfælde af, at vedkommende anvender gruppen til urimelig selvpromovering.

Til gengæld håber vi meget, at alle deltagere vil netværke på kryds og på tværs i de rammer som Seedster stiller til rådighed.

Fandt du ikke svar på dit spørgsmål?
Hvis du ikke fandt svar på dit spørgsmål, så send blot en mail til os på info@seedster.dk.