Seedster

FAQ

Få svar på de ofte stillede spørgsmål

Læs mere

Her kan du finde svar de ofte stillede spørgsmål vedr. Seedster

Fakturering for din deltagelse på Seedster
Når du tilmelder dig Seedster fremsendes faktura på det fulde beløb.

Bliver deltagerlisten offentliggjort?
Deltagerlisten bliver ikke offentliggjort, men du kan se de tilmeldte i de lukkede Facebook-grupper. Når du har betalt det fulde beløb for din deltagelse, søger du ind i gruppen og bliver godkendt. Vi henviser til, at du udveksler kontaktoplysninger via Facebook-gruppen og på Seedster.

Facebook-gruppe for Seedster 8.0

Kan jeg snakke med andre Seedster-deltagere inden eventet?
Ja, det kan du tro. Det starter op efter 1/9 2023, når billetten er betalt. Du kan melde din ind i den lukkede Facebook-gruppe via ovenstående link. Når din tilmelding og betaling er registreret, bliver din anmodning om at blive medlem i gruppen godkendt.

Hvornår foregår Seedster i 2024?

Seedster 8.0 afvikles den 3. - 9. marts 2024 i Marbella.

Program
Programmet opdateres løbende her på siden.

Booking af sessioner og login
Du vil få nærmere besked vedr. booking af sessioner via mail ca. 1 md. før afvikling.

Hvornår er seneste tilmeldingsfrist?

Der er ikke en seneste tilmeldingsfrist. Vi melder blot udsolgt, når alle pladser er væk.

Hvad koster en billet?
Prisen varierer alt efter, hvilken type billet du vælger.

Alle billetter er inkl. fuld forplejning. Hvis du køber deltagelse uden hotel (Kun konferencebillet), er morgenmaden ikke inkluderet.

Er fly og øvrig transport inkluderet i billetprisen?
Nej, fly og øvrig transport er ikke inkluderet i billetprisen. Du er velkommen til at koordinere fælles transport med andre deltagere i den lukkede Facebook-gruppe.

Der er 3 muligheder for at komme fra lufthavnen til hotellet:

– Taxa: Pris ca. 80-120 euro alt efter tidspunkt og trafik.
– Lej en bil: Vi anbefaler Malagacar.com eller Goldcar.es. Det koster typisk 60 euro at leje en bil i en hel uge plus benzin.
– Tag bussen: Der går en ekspresbus fra Malaga lufthavn til Marbella Busterminal (den koster 8 euro). Fra Marbella busterminal er det lettest at tage en taxi for at komme det sidste stykke til hotellet.

Hvornår starter det officielle program?
Det officielle program starter mandag morgen og slutter fredag med en afslutningsfest. Vi anbefaler, at du ankommer søndag og rejser hjem lørdag.
Har du valgt en billettype inklusiv overnatning, så er første nat søndag og udtjekning lørdag.

Ankomst og check in på hotellet

Du kan tjekke ind på hotellet og få dit værelse på ankomstdagen søndag.

Check out på hotellet
På afrejsedagen lørdag er check out senest kl. 12.00. For hurtig check out foreslår vi, at du afregner eventuelle udgifter, du har tilkøbt på hotellet dagen før afrejse. Hvis du har et sen afrejse, vil du kunne få opbevaret din bagage på hotellet.

Tilkøb af ekstra nætter

Mere information om evt. tilkøb af ekstra nætter i forlængelse af Seedster følger. Eventuelle ekstra overnatninger afregnes direkte med hotellet.

Hvem deler jeg værelse med, hvis jeg booker delt værelse?
Vi matcher dig med en jævnaldrende af samme køn. Du er velkommen til at ønske en værelseskammerat, når du booker værelset. Det kan måske virke en smule grænseoverskridende at dele værelse med en fremmed, men vores erfaring fra alle de andre bootcamps er, at det fungerer rigtig godt, og du bruger kun få timer på værelset, primært for at sove.

Kan jeg ændre min billet, hvis jeg alligevel ikke ønsker hotel?

Hvis du har købt en billet til Seedster inkl. hotel, er der ikke mulighed for at ændre den til en billet uden hotel senere. Vi forpligter os nemlig til at betale for din hotelovernatning.

Kan jeg overdrage min billet?
Hvis du bliver forhindret i selv at deltage på Seedster, er du velkommen til at overdrage din billet mod et gebyr for navneskifte. Oplys os blot om dette på info@seedster.dk med alle detaljer på vedkommende, der overtager billetten. Gebyr for navneskifte 995 kr. ex. moms.

Hvilke betingelser accepterer jeg ved køb af billet?
Der er 14 dages fortrydelsesret på tilmeldingen til Seedster. Såfremt en foredragsholder måtte være forhindret i at deltage, vil Seedster sikre en anden foredragsholder. Der gælder desuden de almindelige regler for force majeure.

Ved force majeure kan Seedster ikke holdes ansvarlig for evt. aflysning af konferencen. Her henvises til den enkelte deltagers egen forsikring i forhold til at modtage erstatning.

Ved force majeure forstås en ekstraordinær situation, som Seedster ikke har kontrol over, som fx krig, strejke eller en naturkatastrofe, epidemi som umuliggør at konferencen bliver udført. Force majeure er en hændelse ingen har indflydelse på, og som ikke kan forudsiges.

Vi gør opmærksom på, at Seedster ikke er at betragte som rejsearrangør. Derfor er det den enkelte deltagers egen forsikring privat/erhvervsforsikring, som skal aktiveres i fald du får brug for lægehjælp mv. Det betyder også, at deltager du på Mountain Walk-turen samt til White Party, så er det på eget ansvar og Seedster ApS kan ikke holdes ansvarlig.

Du må ikke filme eller livestreame sessionerne under Seedster. Du må ikke bruge Seedster-brandet uden skriftlig godkendelse fra Seedster. Du skal have skriftlig tilladelse til at lave blogs, klummer eller anden form for publicering med kommercielle mål for øje. Du må gerne videresælge din billet, hvis du ikke selv kan deltage, men skal oplyse Seedster om køberen (gebyr for navneskifte gebyr 995 kr. ex. moms). Ved deltagelse i Seedster accepterer du, at vi må optage video og tage billeder af dig samt bruge disse til markedsføring.

Hvordan får jeg den spanske moms refunderet?
Når du køber en billet til Seedster, indeholder den spansk moms. For refusion af den spanske moms henviser vi til BDO's momsrefusion. Se evt. også denne video: Klik her.

Må deltagerne videofilme oplæg under Seedster?
Nej, det er ikke tilladt at videofilme eller livestreame oplæggene under Seedster.

Må vi tage billeder og dele på de sociale medier?
Ja, giv den gas. Derudover har Seedster egne fotografer, som filmer og optager video undervejs, som alle må dele. Alle Seedster-deltagere accepterer ved tilmelding, at diverse billeder og video må anvendes på sociale medier mv.

Må jeg som deltager tage initiativ til at udbyde workshops, ONE2ONE-sessions eller anden undervisning under Seedster Boot Camps?
Nej, for at sikre at de allerede planlagte aktiviteter får bedst mulige vilkår, er det ikke tilladt selv at udbyde tiltag under Seedster. Seedster forbeholder sig til at udelukke deltagere fra den lukkede Seedster-gruppe på Facebook i tilfælde af, at vedkommende anvender gruppen til urimelig selvpromovering.

Til gengæld håber vi meget, at alle deltagere vil netværke på kryds og på tværs i de rammer som Seedster stiller til rådighed.

Fandt du ikke svar på dit spørgsmål?
Hvis du ikke fandt svar på dit spørgsmål, så send blot en mail til os på info@seedster.dk.