Seedster

FAQ

Få svar på de ofte stillede spørgsmål

Læs mere

Her kan du finde svar de ofte stillede spørgsmål

Fakturering for din deltagelse på Seedster
Vi har endnu ikke ud sendt faktura, hvis du allerede er tilmeldt Seedster 5.0. Den fremsendes snarest muligt.

Bliver deltagerlisten offentliggjort?

Deltagerlisten bliver ikke offentliggjort, men du kan se de tilmeldte i vores lukkede Seedster 5.0-gruppe på Facebook. Vi henviser til, at du udveksler kontaktoplysninger via Facebook-gruppen og på Seedster.

Kan jeg snakke med andre Seedster-deltagere inden eventet?
Ja, det kan du tro. Find vores lukkede Seedster 5.0-gruppe på Facebook. Når din tilmelding og betaling er registreret, bliver din anmodning om at blive medlem i gruppen godkendt.

Program
Program for ugen offentliggøres her på siden i løbet af august.

Hvornår er seneste tilmeldingsfrist?
Der er ikke en seneste tilmeldingsfrist. Vi melder blot udsolgt, når alle pladser er væk.

Hvad koster en billet?
Prisen varierer alt efter, hvilken type billet du vælger. Du kan se de forskellige priser her. Det fulde beløb vil blive opkrævet ved bestilling af billet.

Alle typer billetter er inkl. fuld forplejning (morgenmad, frokost og aftensmad samt drikkevarer).

Er flybillet inkluderet?
Nej, flybillet og transport fra lufthavnen er ikke inkluderet. De fleste koordinerer fælleskørsel fra lufthavnen i Seedster 5.0-gruppen på Facebook.

Der er 3 muligheder for at komme fra lufthavnen til hotellet:

– Taxa: Pris ca. 80-120 euro alt efter tidspunkt og trafik.
– Lej en bil: Vi anbefaler Malagacar.com eller Goldcar.es. Det koster typisk 60 euro at leje en bil i en hel uge plus benzin.
– Tag bussen: Der går en ekspresbus fra Malaga lufthavn til Marbella Busterminal (den koster 8 euro). Fra Marbella busterminal er det lettest at tage en taxi for at komme det sidste stykke til hotellet.

Hvornår starter det officielle program?
Det officielle program starter mandag morgen og slutter fredag med en afslutningsfest. Vi anbefaler, at du ankommer søndag og rejser hjem lørdag.

Ankomst og check in på hotellet
Du kan tjekke ind på H10 og få dit værelse på ankomstdagen fra kl. 14.00.

Check out på hotellet
Check out på afrejsedagen er kl. 12.00. For hurtig check out foreslår vi, at du afregner eventuelle udgifter, du har tilkøbt på hotellet dagen før afrejse. Hvis du har et sent fly, vil du kunne få opbevaret din bagage på H10.

Tilkøb af ekstra nætter på H10
Hvis du ønsker at tilkøbe ekstra nætter i forlængelse af Seedster, skal du bruge denne blanket til tilkøb af ekstra nætter. Eventuelle ekstra overnatninger afregnes direkte med hotellet.

Hvem deler jeg værelse med, hvis jeg booker delt værelse?
Vi matcher dig med en jævnaldrende af samme køn. Du er velkommen til at ønske en værelseskammerat, når du booker værelset. Det kan måske virke en smule grænseoverskridende at dele værelse med en fremmed, men vores erfaring fra alle de andre bootcamps er, at det fungerer rigtig godt, og du bruger kun få timer på værelset, primært for at sove.

Kan jeg annullere mit køb?
Vi kan desværre ikke tilbyde refundering af billetter. Årsagen er, at vi booker hotelværelset, når du køber din billet, og hotellet kan ikke annulleres. Du er dog velkommen til at sælge din billet mod et gebyr for navneskifte. Oplys os blot om dette på info@seedster.dk med alle detaljer på vedkommende, der overtager billetten. Gebyr for navneskifte 995 kr. ex. moms.

Hvilke betingelser accepterer jeg ved køb af billet?
Depositum er ikke refunderbart. Der er 14 dages fortrydelsesret på tilmeldingen til Seedster. Såfremt en foredragsholder måtte være forhindret i at deltage, vil Seedster sikre en anden foredragsholder. Der gælder desuden de almindelige regler for force majeure. Du må ikke filme eller livestreame sessionerne under Seedster. Du må ikke bruge Seedster-brandet uden skriftlig godkendelse fra Seedster. Du skal have skriftlig tilladelse til at lave blogs, klummer eller anden form for publicering med kommercielle mål for øje. Du må gerne videresælge din billet, hvis du ikke selv kan deltage, men skal oplyse Seedster om køberen (gebyr for navneskifte gebyr 995 kr. ex. moms). Ved deltagelse i Seedster accepterer du, at vi må optage video samt tage billeder af dig og bruge disse til markedsføring.

Hvordan får jeg den spanske moms refunderet?
Når du køber en billet til Seedster indeholder den spansk moms. For refusion af den spanske moms henviser til BDO's momsrefusion.

Må deltagerne videofilme oplæg under Seedster?
Nej, det er ikke tilladt at videofilme eller livesteame oplæggene under Seedster.

Må vi tage billeder og dele på de sociale medier?
Ja, giv den gas. Derudover har Seedster egne fotografer, som filmer og optager video undervejs, som alle må dele. Alle Seedster-deltagere accepterer ved tilmelding, at diverse billeder og video må anvendes på sociale medier mv.

Må jeg som deltager tage initiativ til at udbyde workshops, ONE2ONE-sessions eller anden undervisning under Seedster Boot Camps?
Nej, for at sikre at de allerede planlagte aktiviteter får bedst mulige vilkår, er det ikke tilladt selv at udbyde tiltag under Seedster. Seedster forbeholder sig til at udelukke deltagere fra den lukkede Seedster-gruppe på Facebook i tilfælde af, at vedkommende anvender gruppen til urimelig selvpromovering.

Til gengæld håber vi meget, at alle deltagere vil netværke på kryds og på tværs i de rammer som Seedster stiller til rådighed.

Fandt du ikke svar på dit spørgsmål?
Hvis du ikke fandt svar på dit spørgsmål, så send blot en mail til os på info@seedster.dk.