Om ledelsesstil i en gazellevirksomhed

Business Angel, Herping Invest, Louise Herping Ellegaard
Louise Herping
seed-stage

Tidspunkt: 8. Marts 2023 kl. 11.00 - 11.50

På få år gik Louise Herping fra at være universitetsstuderende til at være direktør med 200 ansatte fordelt i tre lande. Hun havde ingen ledelseserfaring og måtte derfor vokse med opgaven. Alligevel formåede hun og hendes to medstiftere at skabe en stærk virksomhedskultur med en særlig ånd til trods for eksplosiv vækst.

Hør historien om Louises rejse som iværksætter og ejerleder, og om de mange facetter bag hendes succes. Hør også, hvordan hun anvender sin ledelsesstil med de nye iværksættere, som hun investerer i i dag.

Sessionen er halvt foredrag, halv spørgesession, så forbered dine spørgsmål til Louise på forhånd.

Om Louise Herping Ellegaard

Business Angel, Herping Invest

Louise Herping har taget rejsen fra startup til exit – uden at tage investorer ind. I dag bruger hun sin tid som business angel.

Louise havde ikke planer om at gå ind i tech-branchen, da hun startede på en bachelor i historie på SDU - men få år senere var hun medstifter af én af de første EdTech startups i Danmark, Clio Online. Clio digitaliserede en hel generation med sine digitale fagportaler og udkonkurrerede gamle spillere i branchen. Clio var en fire gange gazellevirksomhed med 200 ansatte i Danmark, Sverige og Ukraine og en omsætning på over 100 mio. kr., da stifterne solgte Clio til den svenske mediekoncern Bonnier i 2018.

Siden hen har Louise investeret i flere startup og scaleups, herunder Tiimo og MyMonii.