TikTok

Partnere, The Marketing Guy, Nick Traulsen & Mikkel Bjerg
TheMarketingGuy
workshop-arena

Tidspunkt: 6. Marts 2023 kl. 14.30 - 15.20

Det nye frække medie i klassen har virkelig gjort sit indtog. Med mindre at du har boet i Nordkorea de sidste 3 år, så har du hørt om TikTok. Men hvad pokker er det egentlig, hvorfor snakker alle om det, og hvordan bliver man god til det?

Jacob Krog vil i dette oplæg demystificere TikTok og give et indblik i, hvordan TikTok er fundamentalt anderledes end andre medier, og hvor det ligner alt andet.

Jacob har arbejdet med TikTok for en lang række af sine kunder, fået privatundervisning af TikTok, samt sparret med nogle af de største danske influencere på mediet.

Vil du have et unikt indblik i TikTok? Så kig med d. 6 Marts kl 14:30.

Om Nick Traulsen & Mikkel Bjerg

Partnere, The Marketing Guy

Nick Traulsen (CEO) og Mikkel Bjerg (COO) er fra The Marketing Guy, som er et paid social bureau med base i hjertet af København. På kun 6 år har det unge team blandt andet hjulpet SOUNDBOKS, Happy Helper, Decofarver, Shaping New Tomorrow (og mange flere) med for alvor at skyde væksten i gang på de sociale medier samt etablere Facebook og Instagram som de primære salgskanaler.
Bureauet fokuserer kun på sociale medier (Facebook, Instagram, TikTok) fordi de hellere vil være specialister på ét felt end at være generalister, der kan lidt af det hele. I dag har de arbejdet sig op til at blive landets førende SoMe-nørder.
Prøv at sætte din annoncekonto og et Excelark foran dem... så skal du se julelys i øjnene og savl i mundvigen!