Stines peptalk

Erhvervskvinde og Bestyrelsesformand, Tidl. CEO i Tryg, Stine Bosse
Stine Bosse
Seedster 6.0 - Live

Tidspunkt: 17. Marts 2022 kl. 14.00 - 14.45

At være en der stikker ud og tør gå egne veje, kan være en hård vej. Noget som de fleste synes er skræmmende – at man helt frivilligt begiver sig ud på dybt vand. Et sted hvor man ikke helt ved, om man kan bunde. Men det er også dem der tør, der har modet og som kommer længst. Dem der tør pege på det de vil og så gå efter det. Så selvom den vej nogle gange føles som om, man går i blinde, er det netop her, man når længst. Det er der, det rykker noget. For det er også her, det bliver spændende, udfordrerne og resultaterne kan tale for sig selv.

Med udgangspunkt i sit eget liv og sine egne karrierevalg, vil I få en peptalk fra den anden verden.

Om Stine Bosse

Erhvervskvinde og Bestyrelsesformand, Tidl. CEO i Tryg

Foruden sit virke som foredragsholder bestrider Stine Bosse en række bestyrelsesposter, heriblandt i Allianz, Assistancebolaget og COOP amba og er i dag formand for Europabevægelsen, PLANBørnefonden, TELE Greenland, Nunaoil A/S og Nordic Tech Advocates. Hun kan herudover skrive følgende tidligere bestyrelses- og formandsposter på CV’et: Aker ASA, Grundfos, TDC m.fl. og som bestyrelsesformand; Det Kongelige Teater, CPH Art Week, Flügger, Rådet for Socialøkonomiske Virksomheder samt Forsikring og Pension.

I målet om at skabe balance mellem arbejdsliv og familieliv forlod Stine Bosse i 2011 jobbet som koncernchef i Tryg. Stine Bosse blev ansat i Tryg i 1987, inden hun i 1999 tiltrådte som først direktør og siden i 2003 som topchef i koncernen.

Stine er cand.jur. fra Københavns Universitet og har to døtre.