De 5 vigtigste faktorer for succes på sociale medier

Partnere, The Marketing Guy, Nick Traulsen & Mikkel Bjerg
TheMarketingGuy
seed-stage

Tidspunkt: 9. Marts 2023 kl. 10.00 - 10.50

The Marketing Guy vender retur på den store scene med deres populære oplæg om de 5 vigtigste elementer, som alle brands skal have for at få succes på sociale medier. Hele oplægget er udformet som en test, hvor du løbende kan score dit eget brand for, på den måde, at finde brandets styrker og svagheder. Herefter vil der være håndgribelige handlinger, der kan tages for at forbedre dine fordele og håndtere dine svagheder.

Udover et hamrende spændende oplæg, så byder The Marketing Guy også på flotte slides, sjove eksempler, musik og dans. For hvad nytter det at se et oplæg, hvis du ikke kan huske det.

Om Nick Traulsen & Mikkel Bjerg

Partnere, The Marketing Guy

Nick Traulsen (CEO) og Mikkel Bjerg (COO) er fra The Marketing Guy, som er et paid social bureau med base i hjertet af København. På kun 6 år har det unge team blandt andet hjulpet SOUNDBOKS, Happy Helper, Decofarver, Shaping New Tomorrow (og mange flere) med for alvor at skyde væksten i gang på de sociale medier samt etablere Facebook og Instagram som de primære salgskanaler.
Bureauet fokuserer kun på sociale medier (Facebook, Instagram, TikTok) fordi de hellere vil være specialister på ét felt end at være generalister, der kan lidt af det hele. I dag har de arbejdet sig op til at blive landets førende SoMe-nørder.
Prøv at sætte din annoncekonto og et Excelark foran dem... så skal du se julelys i øjnene og savl i mundvigen!