LinkedIn - B2B salg med LinkedIn annoncering

Stiftere og Partnere, Elite Advertising, Daniel Tonsen og Emil Jess Jensen
Daniel Tonsen og Emil Jess Jensen
workshop-arena

Tidspunkt: 6. Marts 2023 kl. 11.00 - 11.50

Som iværksætter, øverste leder eller marketingansvarlig er det vigtigt at få marketing til at supportere salget og kunne måle på den omsætning B2B marketing initiativerne skaber. Med leadgenerering, specifikke målretningsmuligheder og kreative strategier kan du skalere B2B salg med LinkedIn annoncering.

I denne workshop vil du blive guidet igennem, hvordan du opsætter en målgruppe på LinkedIn, som sørger for at +90% af dine potentielle kunder som ser dine annoncer.

Derudover vil du lære om do's and dont's baseret på erfaringer som har hjulpet danske og internationale virksomheder med at få B2B leads til en værdi af +1.200.000.000 DKK.

Om Daniel Tonsen og Emil Jess Jensen

Stiftere og Partnere, Elite Advertising

Daniel og Emil er stiftere og partnere i Nordens førende LinkedIn bureau; Elite Advertising.

De har en stor passion for at prøve nye ting af, samt blive de bedste til de sværeste afkroge af B2B marketing.

Daniel og Emil har hjulpet alt fra C20 virksomheder til helt nye startups og scale ups med at skalere deres B2B salg via LinkedIn annoncering. Deres fokus er på leadgenerering, samspillet mellem salg og marketing, samt at skabe skalerbare modeller til at skubbe virksomheder ud i internationale og nationale markeder.

Som det første LinkedIn certificeret bureau i Danmark, er Elite Advertising blevet anerkendt som det førende LinkedIn bureau i Norden.