God ledelse starter hos dig selv

Ledelsesrådgiver & bestyrelsesmedlem, SanderMatjeka, Lars Matjeka
Lars Matjeka
seed-stage

Tidspunkt: 8. Marts 2023 kl. 12.00 - 12.50

Lars Matjeka har med 21 års ledelseserfaring, senest som CEO i Aller Media, en masse spændende ledelsesbetragtninger, som han med en god portion energi formidler til sit publikum.

Tilhørerne vil blive udfordret på de mere klassiske ledelsesformer og præsenteret for en anden måde at anskue ledelse på. Lars elsker dialog og ikke mindst at udfordre sit publikum med anekdoter og personlige erfaringer, som helt sikkert vil skabe refleksion.

Som tilhører inviteres du med bag facaden, på godt og ondt. Et foredrag med Lars Matjeka vil forhåbentlig fremmane en stillingtagen og give ny inspiration til dig som leder og iværksætter.

Hør Lars’ erfaringer med at planlægge de daglige opgaver, hvordan du arbejder med dig selv og din egen energi og udstråling, og ikke mindst hvorfor han mener, at ledere må sige ”fuck frygten”.

Om Lars Matjeka

Ledelsesrådgiver & bestyrelsesmedlem, SanderMatjeka

Lars Matjeka har med 26 års ledelseserfaring, senest som CEO i Aller Media, en masse spændende ledelsesbetragtninger, som han med en god portion energi formidler til sit publikum.

Du vil blive udfordret på de mere klassiske ledelsesformer og præsenteret for en anden måde at anskue ledelse på. Lars elsker dialog og ikke mindst at udfordre sit publikum med anekdoter og personlige erfaringer, som helt sikkert vil få dig til at reflektere.

Hør Lars’ erfaringer med at planlægge de daglige opgaver, hvordan god ledelse starter hos dig selv, hvordan du arbejder med din egen energi, hvordan mod og sårbarhed går hånd i hånd, og ikke mindst hvorfor han mener, at ledere og iværksættere må sige ”fuck frygten”.