Kick-off med Jesper Buch og moderator Lotte Thor

Stifter, Just-Eat, Jesper Buch
Jesper Buch
Seedster 6.0 - Live

Tidspunkt: 17. Marts 2022 kl. 09.00 - 09.45

Kom med fra start. Hvilken federe morgen at starte din dag på end en kick-ass intro med Jesper Buch. Jesper Buch skyder dagen i gang i bedste Seedster-stil. Vi har "suget" energien og tankerne omkring Seedster til et studie i København.
Hæng med når Jesper Buch stiller skarpt på nogle af de mange udfordringer som de danske iværksættere står med. Med afsæt i nogle af de mange investeringer og start-ups, som han har været ind over, kan du fylde rygsækken med input til drift af din egen virksomhed.

Jesper overdragen derefter stafetten til moderator Lotte Thor, som sørger for at dagens program glider som det skal, samt at styre nogle af alle de mange spørgsmål, som helt sikkert vil dumpe ind dagen igennem til de forskellige oplægsholdere.

Om Jesper Buch

Stifter, Just-Eat

I år 2000 stiftede Jesper Buch Just-Eat - en af verdens største e-handels succeser.

Jesper og hans portefølje har været direkte eller indirekte involveret i omkring 20 serie A-finansieringer, B-finansierer en C-finansiering såvel som mange seed- og bridge-finansieringer.

Han har vundet en lang række priser, og i 2015 blev han udnævnt som nr. 27 på WIREDs top 100 liste over de mest indflydelsesrige teknologiske mennesker i verden. Han har desuden udgivet flere bøger, heriblandt andet bogen "Kick-Ass - fra kælder til milliard” om hans personlige historie om de 10 år, det tog at bygge Just-Eat.

Jesper har været løve i iværksætterprogrammet Løvens Hule på DR1 siden sæson 1.