It is all about people

Stifter og adm. direktør, Easyfood, Flemming Paasch
Flemming Paasch
Seedster 6.0 - Live

Tidspunkt: 17. Marts 2022 kl. 13.00 - 13.45

Hvad gør man, hvis man gang på gang sidder med en masse ideer, som man virkelig tror på, men som skal igennem to bestyrelser og er fuldstændig forældet, inden den er nået igennem alle led?

Svaret er, at man spørger to kollegaer, om de har lyst til at sætte hele deres karriere, opsparing og fritid på spil og låne 60 millioner kroner til at starte en virksomhed. En fuldstændig usikker fremtid i et marked med kæmpe muligheder og med en mavefornemmelse der fortæller, at det her, det kan blive kæmpe stort.

Fra juni til december 2000 blev dagene brugt på arbejdet, mens nætterne blev brugt på at skrive forretningsplan, vision og mission samt udtænke den perfekte strategi for, hvordan man henvender sig til en bekendt for at spørge, om han står på mål for lånet på de 60 mio. kr.

Når Flemming Paasch kigger tilbage, kan han kun betragte sig selv som naiv, men han havde modet, viljen og passionen, og han vidste at med fokus på innovation og med en god portion mavefornemmelse, så kunne han skabe den perfekte virksomhed, hvor ALT handler om mennesker.

Om Flemming Paasch

Stifter og adm. direktør, Easyfood

Kan man drive en succesfuld millionforretning ved at sætte værdier og fællesskab højere end ren profit?

Det korte svar er ja. Det har Flemming Paasch gjort med brødvirksomheden Easyfood, som han stiftede i 2000 i Kolding med fokus på innovation, designtænkning og en flad struktur, hvor alle medarbejdere deltager i udviklingen.

I dag er Easyfood en stor international virksomhed med fokus på kvalitetsprodukter til coffeeshops, caféer, tankstationer og kiosker, og med navne som Costa Coffee, Tchibo, Starbucks, McCafé, og Lidl på kundelisten samt en omsætning på over 300 millioner kroner om året.

Flemming Paasch, der er uddannet inden for salg og marketing, er stadig CEO men har solgt aktiemajoriteten til fødevaregiganten Orkla.