Eventyret om Instagram

Partnere, The Marketing Guy, Nick Traulsen & Mikkel Bjerg
TheMarketingGuy
workshop-arena

Tidspunkt: 8. Marts 2023 kl. 09.00 - 09.50

Hvad er det egentlig, der rykker på Instagram for tiden? Og hvorfor er Instagram den platform, som The Marketing Guys kunder omsætter mest på?
I denne workshop vil Simone og Simon guide dig igennem Instagrams finurlige verden. Fra Reels, til annoncer, til instant checkout (En af de største nyheder fra Meta nogensinde).
I The Marketing Guy har vi arbejdet med Instagram, siden de lancerede annoncer i Europa i 2015, og selvom det er blevet dyrere, så er det også blevet en meget bedre platform. En platform hvor organisk indhold og annoncer spiller tæt sammen.
Så duk op i Workshop Arena og hør hvordan du selv kan tøjle Instagram og vækste din virksomhed.

Om Nick Traulsen & Mikkel Bjerg

Partnere, The Marketing Guy

Nick Traulsen (CEO) og Mikkel Bjerg (COO) er fra The Marketing Guy, som er et paid social bureau med base i hjertet af København. På kun 6 år har det unge team blandt andet hjulpet SOUNDBOKS, Happy Helper, Decofarver, Shaping New Tomorrow (og mange flere) med for alvor at skyde væksten i gang på de sociale medier samt etablere Facebook og Instagram som de primære salgskanaler.
Bureauet fokuserer kun på sociale medier (Facebook, Instagram, TikTok) fordi de hellere vil være specialister på ét felt end at være generalister, der kan lidt af det hele. I dag har de arbejdet sig op til at blive landets førende SoMe-nørder.
Prøv at sætte din annoncekonto og et Excelark foran dem... så skal du se julelys i øjnene og savl i mundvigen!