Christianes talk

CEO & Senior Digital Trends Analyst, elektronista, Christiane Vejlø
Christiane Vejlø
Seedster 6.0 - Live

Tidspunkt: 17. Marts 2022 kl. 10.00 - 10.45

Verden er ikke, som den var. Lige nu befinder vi os, virksomheder og iværksættere, i en tid hvor vi står foran nogle afgørende spørgsmål.

Hvordan tænker vi nyt og skaber innovation, når en verdensomspændende pandemi har vendt op og ned på det, vi troede vi var? Hvad vil det sige, at være menneske, når kunstig intelligens overtager vores opgaver? Er data vores redning eller en trussel mod rettigheder, vi har bygget op gennem generationer? Hvilke fælles mål sætter vi os som individer- og som samfund? Og hvordan sikrer vi, at teknologien hjælper os til at nå de mål?

Digital ansvarlighed bliver en af 20’ers største digitale trends, men at udvikle produkter med en god smag i munden kan også blive en god forretning. Sådan sikrer du dig, at din virksomhed både tænker nyt, tjener penge og bliver en god forretning.

Om Christiane Vejlø

CEO & Senior Digital Trends Analyst, elektronista

I sin rolle som mangeårig digital analytiker rådgiver Vejlø erhvervslivet og regeringen i digital strategi, innovation og digital ansvarlighed og på konferencer i ind- og udland taler hun om den digitale fremtid og dens konsekvenser.

Christiane Vejlø engagerer sig yderligere som rådgiver og investor i early stage start ups, og er aktiv i forskellige advisory boards, bestyrelser og udvalg. Hun er medlem af den tidligere regerings Disruptionråd, medlem af dataetisk råd, tidl. Formand for Regeringens arbejdsgruppe for dataetik. Du kan følge Christiane i podcasten Elektronista på Facebook, Twitter eller instagram.