Hvad skal der til for at skabe en succesfuld virksomhed?

Co-Founder og CEO, Blazar Capital, Christian Arnstedt
Christian Arnstedt
Seedster 6.0 - Live

Tidspunkt: 17. Marts 2022 kl. 15.00 - 15.45

Christian Arnstedt ved, at man ikke kommer sovende til tingene og da slet ikke til succes, og det lægger han også stor vægt på i hans foredrag. Med sin solide erhvervserfaring og store smil, når Christian helt ud til de bagerste i salen, når han går på scenen. Christian bliver drevet af at skabe værdi, og det er netop det du får med hjem fra Christians foredrag - viden som vil skabe værdi til din forretning step by step.

Derudover byder Christians foredrag også på emner som:

– Entreprenørskab, og hvad det kræver at bygge en virksomhed?
– Hvordan Christian ser på og med hvilket framework han mener, man kan se på en god ide?
– Tanker omkring innovation, og hvad der vil virke for at lykkedes.
– Case eksempler på nye virksomheder, der har gjort det godt, og hvorfor de er lykkedes?

Om Christian Arnstedt

Co-Founder og CEO, Blazar Capital

Christian Arnstedt har gjort kometkarriere. Allerede i en ung alder dyrkede Christian elitesport og var målrettet. Han tog den hurtige vej ved at tage en uddannelse fra London School of Economics på rekordtid, hvilket førte ham til at blive én af de yngste junior partnere i det anerkendte konsulenthus McKinsey nogensinde. Noget af en bedrift.

Christian er desuden sprunget ind som ny løve i DRs populære iværksætterprogram ”Løvens Hule”, som den yngste nogensinde. Han har fundet sig godt tilrette i stolen og kom godt fra start med en række markante investeringer.

Når Christian går på scenen, deler han gerne ud af sin viden indenfor entreprenørskab. Hvordan man lancerer et projekt/en virksomhed succesfuldt, sine tanker omkring innovation og ikke mindst hvordan han spotter en god idé.