Fra vision til virkelighed - Da passionen blev min drivkraft

Stifter, The Protein Kitchen, Cecilie Lind
Cecilie Lind
seed-stage

Tidspunkt: 4. marts 2024 kl. 14.30 - 15.20

2 timers søvn, +40.000 skridt i døgnet og 0kr på bankkontoen... Men viljen og det brændende ønske om at skabe noget, der kunne gøre en forskel og bidrage positivt til menneskers liv og sundhed!

The Protein Kitchen blev skabt ud af en hjertelig vision og et brændende ønske om, at gøre en forskel og om at gøre det nemmere og mere tilgængeligt, at leve et godt og sundt liv.
Sådan startede de første visioner hjemme i Cecilies eget køkken for mere end 10 år siden.

Iværksætterrejsen fra en kærlig vision til en etableret fødevarevirksomhed med naturlige, nærende måltider og snacks i convenience og detail, har langt fra været nem.

Få historien bag The Protein Kitchen på godt og ondt og bliv indviet i, hvordan man bliver ved med at rejse sig, når udfordringerne rammer. Hør om de mentale aspekter af iværksætterlivet.

Om Cecilie Lind

Stifter, The Protein Kitchen

Cecilie Lind er en passioneret, hjertedrevet iværksætter og er kvinden bag fødevarevirksomheden The Protein Kitchen.

Hun har I mange år vejledt og undervist mænd og kvinder i kost og træning, og samtidigt brugt mange år på at gøre en indsats for at inspirere og motivere mennesker online.

Cecilies rejse startede i IT-branchen, men efter en tragedie ramte, valgte hun at skifte retning i livet og gjorde det til sin mission, at sætte et positivt aftryk i verden.

Deraf blev The Protein Kitchen skabt - nemlig ud af en hjertelig vision og et brændende ønske om at gøre en forskel for mennesker, og om at gøre det nemmere og mere tilgængeligt at leve et godt og sundt liv.

Trods utallige udfordringer i livet bliver Cecilie ved med at rejse sig, og hendes yndlings motto er "You never lose. You either win, or you learn."