Stay Hungry - Stay Foolish

Partner & direktør, Lehrmann Ventures, Margrethe Dal Lehrmann
Margrethe Dal Lehrmann
seed-stage

Tidspunkt: 6. Marts 2023 kl. 12.00 - 12.50

Hvordan spotter du nye medarbejdere med X-factor og skaber det bedste team, som elsker at spille hinanden gode og skaber synlige resultater? Hvad kræver det af dig som iværksætter og leder at skabe en kultur, hvor vi tør udfordre status quo, og hvor ”execution is everything”? Få nemme og konkrete tips til, hvordan du sammensætter et high performance team, udvikler teamet og dig selv som leder, så du kan skabe en ”just do it” kultur, hvor der er højt til loftet og plads til at have det sjovt.

Om Margrethe Dal Lehrmann

Partner & direktør, Lehrmann Ventures

Stay hungry, Stay foolish

Hvordan spotter du nye medarbejdere med X factor og skaber det bedste team, som øger bundlinjen?.

Hvad kræver det af dig som leder at skabe en kultur og et følgeskab, hvor vi tør udfordre status quo og hvor ”execution is everything”?

Få nemme og konkrete tips til, hvordan du sammensætter et high performance team, udvikler holdet og dig selv som leder, så du kan skabe en kultur, hvor folk elsker mandag morgen og samtidig øger indtjeningen.

Margrethe har som topleder arbejdet med turnarounds, vækstvirksomheder og været indkøbsdirektør i Magasin. I dag er hun partner og direktør hos Lehrmann Ventures, der har aktive investeringer i mere end 20 virksomheder indenfor bl.a. Markedspladser & Saas, E-commerce, Subscription, Livsstil & Retail.