3 virksomheder, +50 millioner og 20 fuck-ups

CEO, Partner, Myselfie, Thomas Peder Bennedsen
Thomas Peder Bennedsen
workshop-arena

Tidspunkt: 7. marts 2024 kl. 11.00 - 11.50

Oplev Thomas Peder Bennedsen fortælle om sin iværksætterrejse med Myselfie, Thunder-Power og også en afstikker som medejer af reklamebureauet Skævt i Vejle.
Han deler sine erfaringer fra et liv på farten, hvor han også har skulle huske sig selv undervejs. Det er en både autentisk, sårbar og underholdende fortælling om at tro på sig selv, lære af sine fejl og drive virksomhed med høj etik og ”et godt hjerte”.

Thomas har skabt Myselfie helt fra bunden. Først arbejdede han med en mobiltelefon stabiliseret med gaffatape, og siden fik han produceret en prototype af sin produktidé. I dag er Myselfie en avanceret photo boot, der både teknisk og praktisk lever op til høje kvalitetskrav. Hvordan fik han idéen, og hvordan førte han den ud i livet?

Få svarene – og mange flere perspektiver – i denne session med den festlige og energiske iværksætter.

Om Thomas Peder Bennedsen

CEO, Partner, Myselfie

Thomas Peder Bennedsen, stifter af Myselfie, startede som bare 14-årig sin første virksomhed med DJ firmaet Thunder-Power. Et firma, der her tyve år senere lever i bedste velgående. Flere er kommet til over årene. For Thomas er en person, der ikke er bange for at løbe efter en drøm. Og hvis han støder hovedet mod muren, rejser han sig og finder nye veje til målet.

Den energiske iværksætter er i dag CEO i photo booth firmaet Myselfie. Firmaet er bl.a. er kendt fra Løvens Hule, hvor alle fem løver investerede i projektet. Myselfie har ikke bare taget Danmark med storm, men har også stor succes i udlandet bl.a. i Tyskland, Sverige og Norge.