Sofia Manning

Stifter og indehaver, Sofia Manning
Sofia Manning

Sofia Manning er drevet af at gøre en forskel for andre end sig selv.
Som 24-årig søgte hun lykken i USA og stødte her på coaching, der dengang var helt nyt. Det blev svaret på det, hun søgte, og lige siden har hun brugt sit professionelle liv på at udbrede og udvikle coaching.

Coaching blev ret hurtigt stort, og Sofia startede den første Coachinguddannelse, som siden er blevet til mange flere. Nu er det blevet til en veletableret og velrenommeret virksomhed, hvor Coachuddannelsen er et af mange tilbud, der alle har det til fælles, at de giver mennesker indsigt i sig selv og andre og ansporer til at folde sig selv, sine drømme og ambitioner ud i livet.

Sofia leder selv virksomheden, underviser på uddannelserne, skriver bøger og optræder ofte i medierne om emner, der er relevante for selvudvikling og coaching.

Sofia har en uddannelse som Bachelor i Dansk og har været i mesterlære som Coach hos verdens førende autoritet på området, Tony Robbins, og arbejdet seks år i hans virksomhed i Californien. Derudover har hun en række større og mindre efteruddannelser indenfor NLP, psykologi, par-coaching, businesscoaching og meget andet.

Hun er certificeret PCC, ved ICF.

Oplev Sofia Manning på Seedster:
-: 4. marts 2025 kl. 18.00 - 18.50