Nicolai Moltke-Leth

Founder og bestyrelsesformand, True North
Nicolai Moltke-Leth

Nicolai Moltke-Leth er sociolog, master i positiv psykologi og tidligere jægersoldat. Han har gennemlevet fysiske og mentale udfordringer, kun de færreste tør drømme om.

Fra officer i Jægerkorpset, har han gennemført Paris-Dakar, besteget bjerge i Himalaya, Europa og Afrika og fuldført verdens hårdeste udholdenhedskonkurrencer Eco-Challenge og Raid Gauloises. Nicolai har afprøvet lederskabets mange facetter som officer i militæret, skoleleder i uddannelsesverdenen, kaptajn på et sportshold og som iværksætter og leder i sin egen virksomhed.

I 2007 grundlagde han True North, som har hjulpet mere end 40.000 teenagere med deres personlige lederskab og sociale kompetencer. I 2013 stiftede han True North Efterskole som har til formål at være et pædagogisk fyrtårn, for hvordan man kan klæde unge mennesker på til det 21 århundrede.

True North seneste tiltag er Young Professionals som fokusere på at træne unge medarbejdere (16-30 år) i virksomheder i personlige og sociale kompetencer til at indgå i et professionelt fælleskab.
Nicolai store erfaring med udviklingen af livsledelse kommer også ledere og medarbejdere til gode både i det offentlige og private igennem True North Leadership.

Oplev Nicolai Moltke-Leth på Seedster:
Bevidst Lederskab: 3. marts 2025 kl. 10.00 - 10.50