Nicolai Moltke-Leth

Founder og bestyrelsesformand, True North
Nicolai Moltke-Leth

I sin søgen har Nicolai Moltke-Leth gennemlevet udfordringer, som kun de færreste tør drømme om. Fra officer i Jægerkorpset, har han gennemført Paris-Dakar, besteget bjerge i Himalaya, Europa og Afrika og fuldført verdens hårdeste udholdenhedskonkurrencer Eco-Challenge og Raid Gauloises. Igennem ekstreme udfordringer og grænseoverskridende prøvelser, voksede drømmen om at gøre en forskel for andre end sig selv og skabe positive forandringer for mennesker, der er villige til at flytte sig. Passionen blev til virkelighed, da Nicolai Moltke-Leth i 1996 etablerede sin egen virksomhed og bla. udgav bestselleren ”Jo, du kan”, der har solgt over 50.000 eksemplarer.

Nicolai Moltke-Leth grundlagde i 2006 True North i håbet om at forbedre unges livskvalitet. Da uddannelse er en effektiv vej til at skabe forandring, skabte han True Norths første program: Camp True North som snart blev til flere programmer. På True North programmer gives den unge en række oplevelser, som hjælper dem med at udvikle deres personlige styrker og sociale kompetencer, så de kan navigere deres liv i retning af den bedste version af dem selv. Mere end 40.000 teenagere har deltaget med overvældende resultater.

I 2013 etablerede Nicolai Moltke-Leth og True North en efterskole i Snaptun nær Horsens – True North Efterskole. Skolens formål er at være et pædagogisk fyrtårn som viser, hvordan man kobler udviklingen af faglige kompetencer med de personlige og sociale kompetencer (livsmestring). En modelskole for hvordan en skole i det 21 århundrede kan organiseres til at klæde unge mennesker på til at navigere i en kompleks verden. Skolen blev i 2016 udnævnt som Danmarks første Ashoka Changemaker skole. Ashoka er en af verdens mest anerkendte NGOér indenfor social entreprenørskab. Skolen dokumenterer sine metoder og deler dem med verden gennem TNE Lighthouse, så disse værktøjer kan komme alle børn og unge til gode.

True North seneste tiltag er Young Professionals som fokusere på at træne unge medarbejdere (16-30 år) i virksomheder i personlige og sociale kompetencer til at indgå i et professionelt fælleskab.

Nicolai store erfaring med udviklingen af livsledelse kommer også ledere til gode både i det offentlige og private igennem True North Leadership.

Nicolai Moltke-Leth, Jægersoldat, uddannet Sociolog og master i Positiv Psykologi.

Oplev Nicolai Moltke-Leth på Seedster:
Bevidst Lederskab: 7. marts 2024 kl. 17.00 - 17.50