Patrick Wolffgang & Nick Traulsen

Stiftere, The Marketing Guy
TheMarketingGuy

Patrick Wolffgang & Nick Traulsen står bag The Marketing Guy, som er et Facebook-bureau med base i hjertet af København. På kun 5 år har det unge team blandt andet hjulpet SOUNDBOKS, Happy Helper, Rec Watches, Shaping New Tomorrow (og mange flere) med at etablere Facebook som en afgørende faktor i disse virksomheders succes, ved for alvor at skyde væksten i gang på de sociale medier.

Den oprindelige idé med The Marketing Guy var, at der skulle være en "Guy" for hver af de store onlinekanaler (dvs. en AdWords-guy, en SEO-guy, en Facebook-guy osv.), som havde hver deres specialeområde. Dog fandt Nick og Patrick hurtigt ud af, at de hellere ville være specialister på ét felt, end at være generalister, der kunne lidt af det hele.

De valgte at fokusere udelukkende på Facebook (samt Facebooks underkanaler, herunder Instagram og Messenger) og har siden da arbejdet sig op til at blive landets førende Facebook-nørder.

Og nørder, det er de - i ordets allermest positive forstand. Deres (unaturligt) store kærlighed til regneark og data har ofte gjort dem upopulære på hjemmefronten, for uanset hvor hyggelig en filmaften med kæresten er, slår det aldrig et virkelig sprødt spreadsheet.

Prøv selv: Sæt din annoncekonto og et Excel-ark foran dem og så skal du se julelys i øjnene og savl i mundvigen.