Kasper Fangel

Group CEO, ISS A/S
Kasper Fangel

Kasper står i spidsen for ISS - en af Danmarks største virksomheder målt på antal medarbejdere - der leverer integrerede facility management-løsninger til over 40.000 kunder i mere end 60 lande på verdensplan.

Kasper overtog roret i 2023 efter i en årrække at have besiddet finansielle chefposter på tværs af organisationen, senest som Group CFO fra 2020-2023.

ISS’s succes over de seneste år er på én gang resultatet af lokal entreprenør-ånd, en gennemgribende strategisk ensretning og ikke mindst en dedikeret indsats fra over 350.000 medarbejdere.
Kaspers egen karriere og ledelsestilgang afspejler denne hybrid:

Hans baggrund som professionel badmintonspiller kombineret med en målrettet forretningskarriere har fostret et knivskarpt vinderinstinkt, men også erkendelsen af, at ingen vinder alene.

Succes er summen af en team-indsats, hvor alle har et fælles billede af målene og vejen derhen, men hvor der er plads til individuelt at forfølge ’ilden i maven’.

Kasper er også dybt engageret i den sociale bæredygtighedsagenda. Majoriteten af ISS’s ansatte er servicemedarbejdere med begrænset uddannelse, og som ofte kommer fra udfordrende socioøkonomiske vilkår.

Han har været med til at søsætte trænings- og uddannelsesprogrammer samt lønstigningsprojekter på tværs af ISS’s markeder, og deltager hyppigt i debatter og seminarer for at øge opmærksomheden om virksomheders sociale ansvar.

Oplev Kasper Fangel på Seedster:
Passion og motivation – fra badmintonsp…: 4. marts 2025 kl. 09.00 - 09.50