Christian Walther Øyrabø

CEO & Founder, OOONO A/S
Christian Walther Øyrabø

Christian Walther Øyrabø har prøvet det meste i løbet af sin 25 årige iværksætter-karriere. Dog har omdrejningspunktet ofte været udvikling, produktion og salg af fysiske produkter, der er blevet afsat både nationalt og internationalt i meget høj volumen.

Til flere af Christians iværksætterprojekter har ekstern kapital været nødvendigt. Han har formået at rejse penge i både Danmark og i udlandet gennem investeringskilder, der blandt andet tæller private investorer, crowdfunding og soft funding.

I dag er Christian CEO, co-founder og majoritetsejer i OOONO A/S. Tech scale-uppen er blandt de hurtigst voksende virksomheder i Danmark, og OOONO har allerede nået en tre-cifret millionomsætning og tæller mere end 60 medarbejdere, selvom virksomheden kun er 6 år gammel. Det er gået stærkt, hvilket blev understreget i OOONOs seneste årsregnskab, der viste en fordobling i omsætning og profit.

Tidligere i år annoncerede OOONO deres joint venture med overfaldsalarm Sirène og senest offentliggjorde OOONO datterselskabet OOONO Medical, der udvikler verdens mindste hjertestarter “Joule”. Ideen bag sidstnævnte er simpel: At skabe en hjertestarter til den almindelige forbruger og derved gøre almindelige mennesker i stand til at redde liv.