Partner, Seedster 8.0

DiningSix

Stærke relationer skaber glæde,
der kan smages og føles

Læs mere

Om DiningSix

DiningSix er en restaurantkoncern, der blev grundlagt i Aarhus i 2010. Koncernen står bag restauranterne KöD, Klokken, Basso, Keyser Social, Cinco & Feed Bistro samt DiningSix Catering.

DiningSix opstod i 2010, da seks jyske venner fik muligheden for at forpagte en café i Aarhus kaldet Slap Af. Sidenhen er der sket meget. I 2014 fik vennegruppen muligheden for at åbne sin første restaurant, da de slog dørene op for KöD Aarhus.

Dette blev startskuddet på en rejse med gode restaurantoplevelser i fokus. I 2017, ved restaurantåbning nummer fire, blev DiningSix etableret som driftselskab, og i dag står virksomheden bag adskillige koncepter fordelt rundt om i Danmark, Norge og England.

Med Sandra Marquardsen i spidsen som Direktør, udtænker, udvikler og driver DiningSix i dag adskillige restaurantkoncepter enten selv eller i partnerskaber med andre. Derudover har DiningSix de seneste år satset markant på segmentet ”ud-af-huset” med en selvstændig cateringafdeling med dertilhørende cateringkøkkener i både Aarhus og København

www.diningsix.dk

Team DiningSix

CEO & Partner

Sandra Marquardsen

Partner

Morten P. Ortwed