Partner, Seedster 8.0

BDO

God rådgivning gør en forskel

Læs mere

Om BDO

Når du starter virksomhed og springer ud som iværksætter, er det forbundet med mange overvejelser og spørgsmål: Har jeg de rette kompetencer? Er det dét hele værd? Og hvad hvis det ikke lykkes?

BDO er ét af landets førende rådgivnings- og revisionsvirksomheder, og hos os får du værdifuld rådgivning og sparring om blandt andet årsregnskab og revision, administrative services, momsindretning, værdiansættelse og meget, meget mere.

Vi stiler efter at være din foretrukne samarbejdspartnere, og derfor har vi også skærpet vores fokus på rådgivning af startups og vækstvirksomheder. Vi kender efterhånden de fleste af iværksætterens overvejelser og bekymringer, og vores eksperter - som er specialister i at hjælpe iværksættere godt på vej - bidrager glædeligt med viden om økonomiske og administrative sager.

Vi tror på, at relationer, netværk og sparring er alfa og omega, når iværksætterdrømmen skal realiseres. Vi er derfor stolte over, at vi igen i år kan støtte op om et initiativ som Seedster, der bringer iderige iværksættere og relevante partnere sammen.

Vi glæder os til at møde dig på Seedster 8.0, og vi står klar til at hjælpe dig et skridt tættere på at realisere dine drømme.