Partner, Seedster 6.0

BDO

Gode råd er noget, vi deler

Læs mere

Om BDO

BDO er en af landets største rådgivnings- og revisionsvirksomheder. Hos os får du værdifuld rådgivning og sparring om blandt andet økonomi, regnskab, bogføring, skat, moms, køb og salg af virksomhed, GDPR og cybersikkerhed.

Vi stiler efter at være iværksætterens foretrukne administrative sparringspartner. Derfor har vi i de senere år anlagt et endnu skarpere fokus på rådgivning af startups og vækstvirksomheder. Vi kender efterhånden de fleste af iværksætterens overvejelser og bekymringer, og vores eksperter, som er specialister i at hjælpe iværksættere godt på vej, bidrager glædeligt med viden om økonomiske og administrative sager.

Vi tror på, at relationer, netværk og sparring er afgørende for, at iværksætterdrømmen lykkes. Netop derfor er vi stolte over endnu engang at støtte op om et initiativ som Seedster, der bringer iderige iværksættere og relevante partnere sammen.

Vi sikrer overblikket og fremmer din udvikling

For mange iværksættere er strømmen af idéer sjældent en udfordring. Men usikkerheden om selvangivelse, bogføring, skat, moms og andre økonomiske sager kan til tider holde iværksættedrømmen i bero. Vores erfarne rådgivere står altid klar til at hjælpe dig videre og kickstarte dit iværksætteri.

Vi er både lokale og globale. Det betyder, at vi kan rådgive dig med lokal, faglig indsigt og global udsigt. På den måde får du det bedste fra to verdener.

Fang os på Seedster 6.0 for en uforpligtende snak om, hvordan vi kan sætte skub i dit iværksætteri.