Partner, Seedster 6.0

Andersen Partners

Et moderne advokatfirma der leverer juridisk rådgivning af høj kvalitet indenfor alle specialer

Læs mere

Om Andersen Partners

Vi er et erhvervsorienteret advokatfirma med kontor i Kolding, København og Skagen, der leverer juridisk rådgivning inden for alle specialer, og er drevet af ét mål: Vi vil have de mest tilfredse klienter og medarbejdere.

Derfor arbejder 100 medarbejdere ambitiøst med at drive Andersen Partners; et kommercielt og internationalt orienteret advokatfirma med fokus på klienternes behov og medarbejderudvikling.

Vi har et stærkt netværk af internationale samarbejdspartnere, som er med til at sikre, at vores klienter altid får den bedste rådgivning - uanset landegrænser.

Mere end paragraffer…
Vi ved, at juridisk rådgivning handler om meget mere end paragraffer. Forretningsforståelsen for netop din virksomhed er lige så afgørende, for at vi kan give dig den mest værdiskabende og personlige rådgivning.

Som virksomhedsejer og iværksætter giver det tryghed at have én indgang til kompetent rådgivning uanset hvilken problemstilling, du står overfor. Det er her, vi kan gøre en forskel for dig som full service advokatfirma med en bred vifte af erfarne specialister - og så er vi kun et telefonkald væk.

Vi er klar til at guide og hjælpe dig videre på din vækstrejse, så tøv ikke med at kontakte os.

Læs mere på andersen-partners.dk og tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Find os på LinkedInInstagramYouTube