Rejsen med Heartbeats

Founder, Heartbeats, Le Gammeltoft
Le Gammeltoft
seed-stage

Tidspunkt: 8. Marts 2023 kl. 09.00 - 09.50

I foråret 2022 exitede Le Gammeltoft fra Heartbeats.dk, og hendes oplæg til Seedster 2023 vil være en personlig fortælling om rejsen - fra at skrive mediehistorie til at træde ud af sin virksomhed og skulle genopfinde sig selv. En situation mange iværksættere kommer til at stå i i løbet af deres karrierer.

Om Le Gammeltoft

Founder, Heartbeats

Le Gammeltoft har startet flere virksomheder inden for musik og medier, senest Heartbeats.dk, og er kendt for at kæmpe for kvindelige iværksætters rettigheder. Le sidder i flere bestyrelser og arbejder med branding, innovation og forrentningsudvikling.
Hun taler åbent og ligefrem om sine erfaringer med investorer, vækst og kreativt iværksætteri og er heller ikke bleg for at komme ind på bagsiden af medaljen som iværksætter - hun har åbnet udtalt sig i medierne om blandt andet stress.

I foråret 2022 exitede Le Gammeltoft fra Heartbeats.dk og hendes oplæg til Seedster 2023 vil være en personlig fortælling om rejsen - fra at skrive mediehistorie til at træde ud af sin virksomhed og skulle genopfinde sig selv. En situation mange iværksættere kommer til at stå i i løbet af deres karrierer.