Iværksætteri på godt og ondt - En sand fortælling

Stifter og adm. direktør, Miinto, Konrad Kierklo
konrad
seed-stage

Tidspunkt: 7. Marts 2023 kl. 17.00 - 17.50

Hør Konrads historie og om både op- og nedture ved at bygge den største modeplatform i Danmark, der i dag sælger tøj for mere end 2 milliarder kroner årligt på tværs af 14 markeder herunder Kina, har mere end 600 ansatte og har revolutioneret online fashion commerce.

Han fortæller, hvordan alt de rørte i starten blev til guld, hvordan de fik en alt for høj valuation på deres første runde, men pludselig faldt alt sammen, og han skulle fyre 50% af alle ansatte og lukke halvdelen af deres markeder ned, for igen at bygge og blive profitable, og så derefter gå i hyper growth og rejse mere end 400m i kapital til at erobre verden.

Det er en fortælling om den ægte rejse, som ikke bliver vist frem i medier og på Instagram, men som er den fortælling Konrad selv gerne ville have hørt for 10 år siden, og som ville have gjort ham bedre klar til den rejse, der ventede ham.

Om Konrad Kierklo

Stifter og adm. direktør, Miinto

Konrad Kierklo stiftede for 12 år siden modeplatformen Miinto.com sammen med en barndomsven fra handelsskolen.

En idé om at samle de bedste modebutikker i Danmark revolutionerede modebranchen. Miinto har i dag rejst over 200 mio. kr. i kapital, heraf 100 mio. kr. de sidste 12 mdr. Miinto har mere end 200 ansatte, kontorer i 7 lande og sælger tøj for mere end 700 mio kr. om året og vækster med mere end 40% årligt.

Da Miinto blev skabt, kørte Konrad rundt i en Opel Corsa sammen med sin bedste ven for at overbevise butikker om deres drøm. I dag er ambitionen at blive den største modebutik online i først Europa og herefter verden.

Konrad blev i 2016 udnævnt til listen "30 under 30” af finansmagasinet Forbes over de største europæiske erhvervstalenter.