Partner, Seedster 5.0

Dansk Erhverv

Erhvervsorganisation indenfor ansættelsesretlig rådgivning og politisk interessevaretagelse.

Læs mere

Om Dansk Erhverv

Dansk Erhverv er en privat erhvervsorganisation for 15.000 virksomheder og over 100 brancheorganisationer.

Vi ved, at iværksættere og vækstvirksomheder er fremtidens virksomheder, og vi har store forventninger til, at mange startups over de næste par år vil ruske op i markedet, vokse sig store og skabe de jobs, som Danmark skal leve af i fremtiden.

Vi ved også, at al begyndelse kan være svær, og at selv den bedste startup kan have behov for lidt assistance til at sætte gang i virksomhedens vækst. Stærke part­nerskaber er vigtige, når man skal udvikle en vækstvirksomhed, og som medlem af Dansk Erhverv bliver jeres virksomhed en del af en erhvervsorganisation med vækstambitioner – både for os selv og for vores medlemmer.

Vi hjælper vores medlemmer med konkrete udfordringer, det kan f.eks. være et hurtigt spørgsmål til Hotline, advokatbistand for en retssag, eller med politisk indsats for at forstå eller få ændret på konkret lovgivning.

Dansk Erhverv tilbyder ét års gratis iværksættermedlemskab, hvor din virksomhed har mulighed for at benytte vores mange tilbud og styrke virksomhedens netværk. Ræk ud til os for en snak om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed.